Meer informatie? 078 360 4019

Delen

Showrooms

Vrijblijvend kijkje

Kom gezellig langs

Ook in 2021 bent u weer van harte welkom! Graag maken wij met u een afspraak in onze sfeervol ingerichte showroom in Papendrecht waar alles uitgestald staat of wij komen bij u langs met onze mobiele showroom. Daarnaast heeft u de keuze om uit duizenden artikelen uw eigen kerstpakket samen te stellen. Wij zijn sterk in maatwerk kerstpakketten, en zien het als een leuke uitdaging om u van een verrassend en geschikt kerstpakket te voorzien.

 Maak voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak zodat de kerstpakket expert voldoende tijd voor u kan inplannen.

Uniek zijn wij in onze branche door u de mogelijkheid te bieden online zelf een kerstpakket samen te stellen. Eenvoudig past u een bestaand pakket naar uw wens aan of stelt u snel een maatwerk kerstpakket samen. Na iedere actie past uw online kerstpakket zich aan, laat representatief de geselecteerde producten (inclusief stukprijs) zien en de totaalprijs. Geen verrassingen achteraf.

Bezoek onze showroom

Wilt u onze producten van dichtbij bekijken? Kom gerust langs! Bel ons serviceteam voor een afspraak zodat wij alle tijd voor u hebben.

Showroom Papendrecht   
Rosmolenweg 9B
                                    
3356 LK Papendrecht
t 078 - 360 4019                                                       
e info@cadeau-architecten.nl

Blijf op de hoogte door ons te volgen op onze kanalen!

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Rosmolenweg 9B
3356 LK Papendrecht
Nederland

078 - 360 4019
Info@cadeau-architecten.nl
www.cadeau-architecten.nl