Meer informatie? 078 360 4019

Delen

Kunstgeschenken

Kunst op maat voor het bedrijfsleven

Art & Design

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Daarom werken wij nauw samen met kunstenaars en designers om unieke geschenken te maken voor het bedrijfsleven.

Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen we u daar graag meer over. Ook omdat er zoveel mogelijkheden en materialen zijn die wij u kunnen laten zien en ervaren. Aangezien we beschikken over een eigen drukkerij en 3D-printer kunnen we niet alleen creatief maar ook snel produceren.

Awards

Bij het leveren van een grootse prestatie of het deelnemen aan een bijzonder event mag een tastbare herinnering niet ontbreken. Een award of trofee is geschikt voor allerlei gelegenheden en verkrijgbaar in alle denkbare materialen. Wilt u een logo of afbeelding plaatsen op de award of deze voorzien van een persoonlijke tekst? Informeer vrijblijvend naar de bewerkingsmogelijkheden.

Sculpturen

Een sculptuur is een echte blikvanger en decoratief in ieder interieur, kantoor of bedrijfspand. Vandaar dat sculpturen bijzonder geschikt zijn om cadeau te doen op een bijzonder moment. Bij een afscheid, een opening, een huwelijk of jubileum staat een sculptuur symbool voor uw sentiment.

Glaskunst

Glas is een bijzonder geschikt materiaal voor het maken van transparante en tijdloze kunst. Grote maar ook kleine objecten als vazen, schalen en awards die uniek zijn in vorm, kleur en uitvoering.
Door het unieke karakter vormen glasobjecten populaire en originele relatiegeschenken.

Foto geschenk

Naast het printen van foto’s hebben wij ook de mogelijkheid om uw foto te veranderen in een waar kunstwerk. In samenwerking met 250 kunstenaars maken wij van uw foto’s: Karikaturen, Pop-Art, Aquarellen, Potloodtekeningen, Olieverfschilderijen en vele andere kunststijlen. Een combinatie van tekenen en digitale bewerking geeft een bijzonder effect.

Kunst op maat voor het bedrijfsleven.

U bent van harte welkom voor een presentatie in onze showroom aan de Rosmolenweg in Papendrecht.
Wilt u meer uitleg over de mogelijkheden met 3D-printen? Of stelt u het op prijs dat wij bij u langskomen met een koffer vol geschenkeninspiratie?
Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Blijf op de hoogte door ons te volgen op onze kanalen!

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Rosmolenweg 9B
3356 LK Papendrecht
Nederland

078 - 360 4019
Info@cadeau-architecten.nl
www.cadeau-architecten.nl