Meer informatie? 078 360 4019

Delen

Promotionele artikelen

Een promotie artikel met uw bedrijfslogo erop laat de ontvanger terug denken aan het contactmoment. Zo brengt u steeds opnieuw uw bedrijf onder de aandacht. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van promotionele artikelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

6-in-1 Antimicrobiële kabel

Nieuw is ons assortiment is de Multi-oplaadkabel gemaakt van ABS en PVC-vrij TPE die is behandeld met Biomaster, een antimicrobieel middel dat een tweede verdedigingslinie biedt tegen schadelijke bacteriën. Het zit IN het product, niet OP het product dat u permanente bescherming geeft. De kabel heeft een type C- en USB A-ingang en Type C en dubbelzijdige IOS / Android-stekker om deze kabel geschikt te maken om elk apparaat op de markt vanaf elke stroombron op te laden.

Nagenoeg zijn alle promotionele artikelen te voorzien van uw bedrijfslogo, beeldmerk of solgan al dan niet in uw huisstijl kleuren. Ook leuk om mee te sturen bij een persoonlijke mailing.

No touch sleutelhanger

No touch ABS-sleutelhanger. Open deuren, druk op knoppen van liften, verkeerslichten, geldautomaten zonder ze aan te raken. De gemakkelijke manier om verspreiding van ziektekiemen te voorkomen.

We hebben het ideale promotieartikel voor iedere gelegenehid en elk budget in ons assortiment. Wij denken graag met u mee voor een toffe gadget of een ander idee, passend bij uw wensen.

 

Inspiratieboek

In ons inspiratieboek vindt u een selectie uit ons ruime assortiment relatiegeschenken

Op basis van orginaliteit en kwaliteit hebben wij onze artikelen geselecteerd in het overweldigende aanbod van relatiegeschenken.

Neem een kijkje in ons inspiratieboek

Blijf op de hoogte door ons te volgen op onze kanalen!

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Rosmolenweg 9B
3356 LK Papendrecht
Nederland

078 - 360 4019
Info@cadeau-architecten.nl
www.cadeau-architecten.nl