Meer informatie? 078 360 4019

Delen

Relatiegeschenken

Geef uw personeel, klanten en realties aandacht met een mooi geschenk. Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van relatiegeschenken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sterilisatie box met 5W draadloze oplader

In de samenleving waarin we nu leven staat hygiëne voorop. Met behulp van de sterilisatie box kunt u tot wel 99,9% van de bateriën op uw voorwerpen doden. Plaats eenvoudig voorwerpen zoals oordopjes, pennen, kleine kantoor benodigdheden en gezichtsmaskers in de sterilisator om ze te steriliseren met behulp van UV-C-technologie. U kunt ervoor kiezen om een ​​snelle reiniging in 90 seconden uit te voeren of een volledige reiniging in 5 minuten.

Het geven van een geschenk aan uw personeel, zakelijke relaties of klant ontstaat uit een behoefte om te bedanken, te waarderen, te erkennen te verbinden en te raken!
Wij helpen u daarbij met een ruim assortiment aan relatiegeschenken. 

Draadloze hoofdtelefoon

Comfortabele en duurzame draadloze hoofdtelefoon die BT5.0 gebruikt voor een stabiele verbinding en langdurige speeltijd. Opvouwbaar ontwerp gemaakt van lichtgewicht ABS met zachte en comfortabele PU-hoofdband. Het ontwerp omsluit het oor in zijn geheel wat een perfecte geluidservaring mogelijk maakt. De hoofdtelefoon heeft een ingebouwde 200 mAh lithumbatterij die een speelduur tot 5 uur mogelijk maakt en volledig kan worden opgeladen in 2 uur. Werkt tot op 10 meter. Inclusief microfoon om gesprekken te beantwoorden.

Wilt u uw relatie een geschenk geven waarin u onderscheidend bent en tegelijkertijd bij u en uw relatie past?

Wij zijn benieuwd wat u beweegt en gaan graag deze uitdaging met u aan. 

Maatwerk is onze kracht!

Ideeënboek

In ons ideeënboek vindt u een selectie uit ons ruime assortiment relatiegeschenken

Op basis van orginaliteit en kwaliteit hebben wij onze artikelen geselecteerd in het overweldigende aanbod van relatiegeschenken.

Neem een kijkje in ons ideeënboek

Blijf op de hoogte door ons te volgen op onze kanalen!

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Rosmolenweg 9B
3356 LK Papendrecht
Nederland

078 - 360 4019
Info@cadeau-architecten.nl
www.cadeau-architecten.nl