Cadeau Architecten: 078-360 40 19 // Berkhout: 0180-41 74 78

info@cadeau-architecten.nl // info@berkhout.nl

Kunstgeschenken

Kunst op maat voor het bedrijfsleven

Art & Design

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Daarom werken wij nauw samen met kunstenaars en designers om unieke geschenken te maken voor het bedrijfsleven.Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen we u daar graag meer over. Ook omdat er zoveel mogelijkheden en materialen zijn die wij u kunnen laten zien en ervaren. Aangezien we beschikken over een eigen drukkerij en 3D-printer kunnen we niet alleen creatief maar ook snel produceren.

Awards

Bij het leveren van een grootse prestatie of het deelnemen aan een bijzonder event mag een tastbare herinnering niet ontbreken. Een award of trofee is geschikt voor allerlei gelegenheden en verkrijgbaar in alle denkbare materialen. Wilt u een logo of afbeelding plaatsen op de award of deze voorzien van een persoonlijke tekst? Informeer vrijblijvend naar de bewerkingsmogelijkheden.

Sculpturen

Een sculptuur is een echte blikvanger en decoratief in ieder interieur, kantoor of bedrijfspand. Vandaar dat sculpturen bijzonder geschikt zijn om cadeau te doen op een bijzonder moment. Bij een afscheid, een opening, een huwelijk of jubileum staat een sculptuur symbool voor uw sentiment.

Wandobjecten

Naast het printen van foto’s hebben wij ook de mogelijkheid om uw foto te veranderen in een waar kunstwerk. In samenwerking met 250 kunstenaars maken wij van uw foto’s: Karikaturen, Pop-Art, Aquarellen, Potloodtekeningen, Olieverfschilderijen en vele andere kunststijlen. Een combinatie van tekenen en digitale bewerking geeft een bijzonder effect.

Glaskunst en keramiek

In glas of van keramiek kunnen we voor u een exclusief object maken. Keramiek heeft een ambachtelijke uitstraling en is een duurzaam materiaal. Glas is tijdloos en door de diversiteit goed in te zetten als relatiegeschenk. 

Duinrell schaal keramiek 900 600x600 1
Glasobject tulp 600x400 1

3D printen

3D printen maakt het mogelijk om een enkel stuk of een kleinere oplage te maken van een eigen award, object of sculptuur. Er is geen mal nodig, enkel een 3D tekening en dat scheelt in de kosten. 

Ah moestuinkampioen 2018 3d geprint 1

Sieraden

Manchetknopen, reversespeldjes, insignes, broches en penningen onze goudsmeden kunnen al uw ideeën verwezenlijken in Goud of Zilver. of ander materiaal.

Manchetknopen delfts blauw toren