Cadeau Architecten: 078-360 40 19 // Berkhout: 0180-41 74 78

info@cadeau-architecten.nl // info@berkhout.nl

Cadeau Architecten (285 van 523)
Showroom

Vrijblijvend kijkje

Kom gezellig langs

Ook in 2024 bent u weer van harte welkom! Graag maken wij met u een afspraak in onze sfeervol ingerichte showroom in Papendrecht waar alles uitgestald staat of wij komen bij u langs met onze mobiele showroom. Daarnaast heeft u de keuze om uit duizenden artikelen uw eigen kerstpakket samen te stellen. Wij zijn sterk in maatwerk kerstpakketten, en zien het als een leuke uitdaging om u van een verrassend en geschikt kerstpakket te voorzien.

Uniek zijn wij in onze branche door u de mogelijkheid te bieden online zelf een kerstpakket samen te stellen. Eenvoudig past u een bestaand pakket naar uw wens aan of stelt u snel een maatwerk kerstpakket samen. Na iedere actie past uw online kerstpakket zich aan, laat representatief de geselecteerde producten (inclusief stukprijs) zien en de totaalprijs. Geen verrassingen achteraf.

Maak voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen inplannen.

Promotionele showroom

Met behulp van onze fysieke showroom, voorbeelden van opdrachten en samples kunnen we samen tot een passende giveaway komen.

Kerst showroom

Elk jaar wordt onze showroom weer omgetoverd in nieuwe kerstsferen. Hier kunnen we samen met de klant van A tot Z de pakketten of geschenken zelf samen stellen.

Kunst showroom

In de kunst showroom hebben we allerlei unieke geschenken tentoongesteld. Deze zijn samen ontwikkeld en gemaakt door en met kunstenaars waar wij mee samen werken. We laten hier graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Bezoek onze showroom

Onze showroom, voor zowel kerst, relatiegeschenken, promotionele artikelen en kuntsgeschenken bevind zich in Papendrecht. U bent van harte welkom en we helpen u graag. Gelieve wel op afspraak, zodat wij alle tijd voor u hebben!

Showroom Papendrecht   
Rosmolenweg 9B                                    
3356 LK Papendrecht

Mobiele showroom
Wij komen met onze rijdende showroom bij u op bezoek!

Met onze heuse showroom op wielen kunnen we bij u op bezoek komen of op een centraal punt staan. De wagen is zo uitgerust en ingericht dat we u ons complete assortiment kunnen laten om zo een eigen kerstpakket samen te stellen. Een win-win situatie voor onze klanten. Geen reistijd maar wel een leuk uitje!

Wij zorgen er natuurlijk voor dat een bezoek aan onze showroom op wielen een feestje is!