Cadeau Architecten: 078-360 40 19 // Berkhout: 0180-41 74 78

info@cadeau-architecten.nl // info@berkhout.nl

Drukwerk & Verpakkingen

U kunt bij ons ook terecht op het gebeid van drukwerk

Drukwerk & Verpakkingen

Om het plaatje compleet te maken ontzorgen wij u ook graag op het gebied van drukwerk. Denk aan een kaart bij het kerstpakket, een eigen kookboek of een eigen verpakking welke uw geschenk helemaal af maakt. We denken graag mee in het hele traject zodat alles perfect matched en de juiste boodschap overbrengt. Daarbij streven wij naar een snelle levering, scherpe prijs en vooral persoonlijke aandacht. 

Cadeau Architecten (404 van 523)

Drukwerk

Je kunt bij ons terecht voor druk- en printwerk, zoals flyers en visitekaartjes, maar ook voor producten zoals offertemappen en kaarten met bijvoorbeeld een goudfolie of een preeg. Naast ons druk- en printwerk kunnen we u ook helpen bij het maken van een huisstijl, het ontwerpen van een reclameuiting of een logo voor je bedrijf.

Cadeau Architecten (349 van 523)

Verpakkingen

Maak uw geschenk compleet! Een mooie verpakking maakt het geschenk en verhoogt zeker de attentiewaarde voor de ontvanger. Wij besteden graag extra aandacht aan de verpakking en presentatie van het product of pakket. Een custommade verpakking met eigen print, een sleeve om een standaard doos of uw eigen inpakpapier kan het helemaal afmaken.

Cadeau Architecten (379 van 523)

Naast het traditionele drukwerk kunnen we ook wat betekenen voor u op het gebied van speciaal drukwerk. Denk aan beachvlaggen, outdoor borden, spandoekken of reclameborden. 

Cadeau Architecten (493 van 523)
Cadeau Architecten (463 van 523)
Cadeau Architecten (473 van 523)
Cadeau Architecten (390 van 523)

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.