Cadeau Architecten: 078-360 40 19 // Berkhout: 0180-41 74 78

info@cadeau-architecten.nl // info@berkhout.nl

Promo 2210x488 pix
Promotionele artikelen

Promotionele artikelen

Een promotie artikel met uw bedrijfslogo erop laat de ontvanger terug denken aan het contactmoment. Zo brengt u steeds opnieuw uw bedrijf onder de aandacht. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van promotionele artikelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nagenoeg zijn alle promotionele artikelen te voorzien van uw bedrijfslogo, beeldmerk of slogan al dan niet in uw huisstijl kleuren. Ook leuk om mee te sturen bij een persoonlijke mailing.

We hebben het ideale promotieartikel voor iedere gelegenheid en elk budget in ons assortiment. Wij denken graag met u mee voor een toffe gadget of een ander idee, passend bij uw wensen.

Brochures

Vindt u het leuk om zelf door de brochures te bladeren om zo inspiratie op te doen? Bekijk onze verschillende brochures online of vraag de papieren variant(en) op.

Wow voorkant

Promo collection 2024

More than gift voorkant

More Than Gifts 2024

Mints voorkant

Mints and Sweets

Careconcept voorkant

Care and Lifestyle

Cadeau Architecten (456 van 523)
Cadeau Architecten (488 van 523)
Cadeau Architecten (475 van 523)
Cadeau Architecten (506 van 523)
Cadeau Architecten (514 van 523)
Cadeau Architecten (493 van 523)
Cadeau Architecten (519 van 523)
Cadeau Architecten (439 van 523)

Nieuwe promotionele artikelen

De wereld van promotionele artikelen is voortdurend in beweging. Er komen steeds nieuwe producten en mogelijkheden bij. Op deze pagina houden we u op de hoogte van recente ontwikkelingen. Door het jaar heen bezoeken wij beurzen in binnen- en buitenland voor inspiratie.

Notitieboek van steenpapier

Steenpapier boekje

Steenpapier is 100% boomvrij en het productieproces verbruikt minder energie in vergelijking met gerecycled of nieuw pulppapier. Het is ook waterbestendig, zodat gemorste vloeistoffen gemakkelijk kunnen worden afgeveegd.

Bio Xoopar multikabel

Kabel octo

Mr. Bio is de nieuwe multilaadkabel, met een dual USB & USB-C input connector en drie connectoren om je devices ecologisch verantwoord op te laden! Mr. Bio is gemaakt van gerecycled kunststof & DuPont Tyvek kabels.

Recycled pen met QR code

IMG 7086

Slimme duurzame reycling innovatie. De pen biedt de mogelijkheid om reclame met de digitale wereld te verbinden - voordelig en zeer eenvoudig. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.